воскресенье, 10 февраля 2013 г.

терещук невропатолог одесса

В першй груп дти годуються вд 5 разв до 7 разв на добу (

У холодну або дощову погоду матер з дтьми знаходяться в кмнат для прогулянок, де стоять лавки  пеленатори,  грашки в достатнй клькост. У лтньо - осннй перод дти сплять, а також проводять велику частину часу на веранд групи. Вс групи обладнан електроплитами  водонагрвочами для пдгрву води, санвузлами, примщеннями для купання дтей.

У 1  2 групах  пеленатори, ваги для новонароджених, ходуни, столик для ггнчного догляду за дитиною, манеж, лжечка. Тут  роздягальня для матерв. Жнки вдвдують дтей на протяз дня клька разв. Перед приходом вони надягають халат  косинку, миють руки.

Дти Будинку дитини розподлен по групах.

У 1987 р. був побудований окремий дитячий медичний золятор на 16 лжок. У ньому розташований фзопроцедурний  манпуляцйний кабнети, санвузол, 5 боксв. На прилеглй територ обладнан дитяч гров майданчики  веранди, зелен лужки, гойдалки, грка.

ґ окрема пральня з сушаркою для близни, пральними машинами  центрифугою. Дитяча близна преться, кип ятиться  прасуться.

У головному Будинку дитини знаходиться 5 груп, спортивний комплекс, автономний харчоблок, музичний зал. Групов блоки включають гров кмнати, дальню, спальню, роздягальню, веранду. Житлова площа на одну дитину - 10 м2. Харчоблок розташований на першому поверс головного корпусу. Ма цехи: молочний, овочевий, варочний, м ясний  посудомиючий. Цехи обладнан холодильниками.

На територ Чорноморсько виправно колон ( 74) управлння ДДУВП в Одеськй област функцону будинок дитини, який  структурним пдроздлом колон. Розрахований на 100 дтей вком до 3-х рокв. Будвля розташована поза житловою  виробничою зонами, на окремй територ в двоповерховй будвл. Загальна площа1227,2 м2 (житлова - 484 м2, побутова - 740 м2).

ДОВИДКА ПРО БУДИНОК ДИТИНИ

Kira (не проверено)

27 августа, 2011 - 01:21

или , чтобы отправлять комментарии

На даний час  очолю начальник виправно колон Каракай Ольга Миколавна.

000000;">P P P P P P P P P P P P P PFF0000;">Чорноморська виправна колоня ( 74) 000000;">65059 м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 15

Одесская область (ИТК-74(общий режим,женская))

Гость (не проверено)

или , чтобы отправлять комментарии

4 сообщения / 0 новое

Вы здесь » » » Одесская область (ИТК-74(общий режим,женская))

Одесская область (ИТК-74(общий режим,женская)) | В Капкане

Комментариев нет:

Отправить комментарий