воскресенье, 10 февраля 2013 г.

форбс най богатите тийнейджъри

Наричат Дакота Фанинг детето - чудо на Холивуд. В момента тя е само на 13 години, но вече се е сним

13-годишната актриса Дакота Фанинг 4 милиона долара

Актьорските качества на Линдзи Лоън отдавна са обект на спорове между журналистите, пишещи за кино. Известна като една от най-големите купонджийки в Холивуд, тя често украсява страниците на жълтите издания. В същото време обаче продуцентите и режисьорите не спират да й предлагат роли. В началото на тази година Линдзи прекара няколко седмици в клиника за лечение на алкохолици. След излизането си оттам тя веднага започна работа по филма Знам кой ме уби заедно с Джулия Ормънд и стана лице на модната марка Миу Миу.

20-годишната актриса Линдзи Лоън 6 милиона долара

Магьосничеството никога не е било особено печелившо занимание. Поне не и до 2001 г., когато по екраните се завъртя първият филм от поредицата за детето - магьосник Хари Потър. Лентата пожъна огромен успех, а изпълнителят на главната роля Даниел Радклиф, тогава 11-годишен, моментално беше включен в списъка на децата - милионери. До момента са се появили 4 филма от поредицата, а премиерата на петия се очаква в близките месеци. Говори се, че за шестте години, откакто се снима Хари Потър , хонорарът на Даниел е нараснал значително. Напоследък актьорът се изявява и в театъра, като вече има доста фенове и сред по-възрастната публика.

17-годишният актьор Даниел Радклиф - 13 милиона долара

Ние сме съвсем обикновени момичета твърдят близначките Олсън. - Още преди години си обещахме да не позволим на успеха да ни завърти главите.

Актьорската кариера на двете близначки Олсън започва през 1987 г. в сериала Пълна къща , когато те са на 1 година. Снимат се в тв поредицата в продължение на 7 години, а после участват и в няколко игрални филма. Огромното си за 20-годишни момичета богатство обаче натрупват не чрез актьорски ангажименти, а благодарение на собствената си модна линия младежки облекла. Тя се казва Dualstar и се радва на огромна популярност сред американските тийнейджъри. Дрехите, вдъхновени от двете сестри, са сред най-продаваните стоки в популярната търговска верига “Уолмарт”.

20-годишните близначки Мери-Кейт и Ашли Олсън актриси и манекенки, 40 милиона долара

Ако се вярва на жълтите издания, младите звезди в Холивуд са в голяма опасност. Всеки ден клюкарските издания по света публикуват текстове и снимки на пияни и бясно празнуващи невръстни актьори и музиканти. Покрай изпълненията на Бритни Спиърс, Парис Хилтън и Никол Ричи, които са фаворитки на таблоидите, на заден план остават успехите на друга група млади звезди. Сред тях има както познати имена като Линдзи Лоън и Даниел Радклиф (филмовият Хари Потър), така и тепърва изгряващи звезди. Ето как списание Форбс подреди 10-те най-богати деца в Холивуд.

вторник, 05 февруари 2013

» сп. ‘’Форбс'’ класира 10-те най-богати тийнейджъри в Холивуд : e-vestnik.bg

Комментариев нет:

Отправить комментарий